Dit is de tweede (vernieuwde) nieuwsbrief in 2017

Het is al lang geleden dat jullie een nieuwsbrief gekregen hebben.

Dat heeft verschillende redenen die niet erg belangrijk zijn, maar het bestuur heeft zich voorgenomen om vaker een nieuwsbrief te schrijven.

23-26 februari Motorbeurs:

Na de nieuwjaarsbijeenkomst/ledenvergadering in januari is de motorbeurs de eerste gebeurtenis in het nieuwe jaar. We kunnen zeggen dat we een zeer geslaagde beurs hebben gedraaid!  Tijdens deze beurs hebben we 23 nieuwe leden bij mogen schrijven en in de loop van dit jaar zijn er nog 5 bij gekomen, dus bij deze; welkom alle nieuwe leden!

26 maart Kwijldag:

Het seizoen is begonnen met de Kwijldag in Hilversum.

We mochten ons verheugen op een mooie opkomst, welke ook te danken was aan een mooie zonnige dag.

Tijdens deze Kwijldag konden we ook wat nieuwe leden welkom heten. Altijd leuk wanneer nieuwe leden zich laten zien bij VOCN aangelegenheden.

Inmiddels zijn er een aantal toertochten verreden zoals:

9 april toertocht  “Van alles wat” van Jan Koopman

7 mei toertocht  “Koggenroute” van Martin en Gabriëlle Greven

11 juni toertocht  “Rondje Den Bosch” van Frank vd Bosch

26-28 mei Hemelvaartweekend:

Op donderdag 26 mei vertrok er weer een groep van 28 personen richting Duitsland voor het Hemelvaartweekend. Daar was het zeer gezellige en gastvrije hotel Zur Kupferkanne geboekt in Kobern-Gondorf in het Moezelgebied, een prachtige omgeving met veel water, wijngebieden en mooie bochtjes. Mede dankzij het prachtige weer is dit weer een geweldig weekend geworden. Foto’s zijn te zien op de Facebook pagina van VOCN.

Komende toertochten:

2 juli toertocht Overijssel-Drenthe van Herman Fijnvandraat

6 augustus toertocht Flevopolder van Rinus Does en Robert Koch

3 september toertocht Veluwe van Willem vd Brink

15 oktober Brabant/Limburg van Sander Verhoeven

6-8 oktober Vulcanweekend:

In het weekend van 6-8 oktober wordt weer het Vulcanweekend georganiseerd. Dit keer gaan we naar een kasteeltje in België, ongeveer 10 kilometer onder Maastricht. Ook dit beloofd weer een leuk weekend te worden. We hebben niet voor iedereen een eigen kamer beschikbaar, dat wil zeggen dat er 2 -3 -4 -5 –en 6 persoonskamers zijn. De kamers/bedden zullen middels een loting toegewezen worden. Er zijn nog enkele bedden beschikbaar en wie het eerst komt, het eerst maalt….

Bestuurswisseling:

In de vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat onze secretaris Willem Versluijs zijn taak in het bestuur heeft neergelegd.

We hebben inmiddels een nieuwe secretaris gevonden die zijn taak zeer serieus neemt:

Jaap van Roemburg

We wensen Jaap heel veel succes toe!

Website:

Zoals jullie allen weten is Ad Smeulders al een tijd bezig met de bouw van een nieuwe website. Dit is niet een klusje wat eventjes gedaan wordt en er moet in schaarse vrije uurtjes aan gewerkt worden, dus deze is nog “under construction” .

Jaap van Roemburg gaat kijken of hij Ad kan ondersteunen met de bouw en invulling van de website.

We merken en horen dat men nog steeds ook op de oude website kijkt omdat dit een bekende website is waar alles makkelijk te vinden is, maar de bedoeling is wel dat we aan de nieuwe website gaan wennen omdat de oude toch op een dag opgeheven wordt. Houd daar rekening mee!

En dan nog dit:

Volgend jaar vieren we het feit dat de VOCN 25 jaar bestaat!

We willen dit met al onze leden vieren op zaterdag 23 juni. Hoe de dag gaat verlopen is nog een beetje geheim, we willen alleen verklappen dat we die dag een toertocht rijden met aan het einde van de toertocht een gezellige feestavond waar ook gelegenheid zal zijn om te overnachten voor een klein prijsje.

Zet dit weekend vast in je agenda!

Tot zover deze nieuwsbrief.

Wanneer je zelf behoefte voelt om een stukje te schrijven in de nieuwsbrief, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur VOCN