Dit is de eerste (vernieuwde) nieuwsbrief .

We willen proberen met enige regelmaat een nieuwsbrief te laten verschijnen met aankondigingen en verslagen van de toer ritten, nieuwtjes m.b.t. de vereniging, oproepen enz.

Ook leuke verhalen van de leden zijn van harte welkom, dus als je iets kwijt wilt, stuur dan je verhaal naar het secretariaat !!!

 

Het eerste evenement dat op de agenda staat is natuurlijk de Kwijldag !

Is je motor al rijklaar, opgepoetst enz. dan willen wij hem graag zien op 26 maart tussen 12.00 en 16.00 uur in het restaurant Fly Inn, bij vliegveld Hilversum, Noodweg 49, 1213 PW te Hilversum

Kunnen we weer even bijpraten en de komende toer ritten bespreken. Ook zal Christ er weer staan met allerlei leuke clubattributen ……

Ook is op deze middag gelegenheid om, voor zover je dat nog niet gedaan had, je toerbalkje van 2016 op te halen.

 

Op 15 maart start de inschrijving voor de Friesche Elfstedentocht, die wordt verreden op maandag 5 juni –zorg dat je er snel bij bent- waar een aantal leden aan mee doet. Aanmelden kan op de site van de Friesche Motorclub. Als je samen met andere VOCN-leden wilt rijden, boek dan een starttijd rond acht uur en meld je deelname via Facebook of de site.

 

Op 21 mei rijden er ook weer leden mee met de Kika-ride uit Huizen. Daarvoor kun je je aanmelden op www.kuypers-events.nl/ride-for-kika-event-2017. Ook deze deelname kun je melden, dan rijden we weer lekker samen.

 

Dan de toerkalender 2017.

Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief wordt er nog gewerkt aan de tochten. Alle data zijn voorzien. Op de Kwijldag zal Chico, voor zover bekend, alle startplaatsen bekend maken!

Hieronder nogmaals de data van de toertochten: 9 april, 7 mei, 11 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september en 15 oktober.

Natuurlijk hebben we dit jaar ook weer twee VOCN-weekenden ……

Het eerste is het Hemelvaartweekend naar Kobern-Gondorf (Duitsland). Informatie en aanmelding loopt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan hebben we nog het Vulcan-weekend van 6 t/m 8 oktober. Ook daar kan Rona informatie over geven.

De nieuw website wordt al aardig bezocht.

Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan snel via de link: registratie. De oude website zal binnenkort uit de lucht gaan!

Om namen en personen aan elkaar te kunnen koppelen is het de bedoeling om in ieder geval een foto van jezelf te plaatsen. Allerlei andere plaatjes/symbolen e.d. kunnen dan op je achtergrond komen.

 

Tot slot nog een bericht van onze secretaris:

Helaas heb ik door omstandigheden mijn taken binnen het bestuur van de VOCN moeten neerleggen. Inmiddels is ook mijn motor verkocht.

Ik wil via deze nieuwsbrief iedereen bedanken voor de gezellige tijd, de mooie ritten en vaak ook bijzondere gesprekken die we samen hebben gedeeld.

Ik wens iedereen nog veel veilig en mooie kilometers.

Willem Versluys