Overzicht  Toertocht agenda 2020.

Zodra er meer informatie over de toertochten is,is deze beschikbaar via het menu links op deze pagina. Hier vindt u dan uitgebreide informatie over de toertocht. In de week voor de tocht kan het GPS-bestand door de leden gedownload worden via het menu "GPS Downloads".

Toertochten      Datum              Locatie                      Organisatie     Info  Downloads
           
Toertocht 1 5 april Geannuleerd  ?? Tocht      Download route
Toertocht 2 3 mei Geannuleerd  ?? Tocht Download route
Toertocht 3 7 juni Geannuleerd  ?? Tocht       Download route
Toertocht 4 5 juli Utrecht   Fred de Vos Tocht Download route
Toertocht 5 2 augustus Brabant   T&G Schuurmans
Tocht Download route
Toertocht 6          6 september Achterhoek  Robert Klein Lebbink Tocht Download route
Toertocht 7 11 oktober Geannuleerd  Dirk Ravenstein Tocht Download route
 

 

Goed om te weten over onze toertochten.


De VOCN toercommissie organiseert meerdere keren per jaar een toertocht ergens in Nederland. Onze toercommissaris is hier druk mee bezig. Er komt heel wat kijken bij het organiseren van onze toertochten.  Ritten uitzetten, controleren, beschrijven en vlak voor de daadwerkelijke toerdatum nog eens controleren en voorrijden. Ook tijdens de rit is er de nodige controle en begeleiding.

Onze toertochten worden gereden onder begeleiding van toertocht begeleiders die zorg dragen voor veilige situaties bij kruispunten, afslagen etc. Onze toertochtbegeleiders volgen hiervoor een training ergens in Nederland onder begeleiding van ervaren motorpolitie. Wij willen hier als vereniging geen risico's mee lopen. Alle toertochten starten om 11.00 uur waarbij het streven is rond de klok van 13.00 uur te lunchen. Om 14.00 uur wordt dan weer gestart met het 2e deel van de tocht waarna er wordt geƫindigd op een locatie waar nog wat kan worden gedronken en nagepraat. Meestal is dit rond 15.30.

Om de tocht in goede banen te leiden en om iedereen bekend te maken met de regels die wij hiervoor hebben afgesproken is het goed om de link "Toer Reglement." aan te klikken.

Gastrijders zijn welkom. Om eens mee te kunnen genieten van onze toertochten komt het voor dat leden een gastrijder uitnodigen. Daarnaast komen er af en toe spontaan gastrijders opdagen omdat zij wel eens willen meemaken hoe het verloopt binnen onze vereniging. Hoewel toertochten primair bedoeld zijn voor onze leden is het mogelijk om als gastrijder mee te doen. Wel zijn er afspraken voor deze gastrijders waar zij zich aan dienen te houden.

Wil je ook graag een keer een toertocht organiseren? klik hier voor info