De Toercommissaris

 

Naam: Chico Kailola
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon:  
Mobiel: 06 4879 6806

Toertochten

Hieronder een beknopt overzicht van de Toeragenda 2017. Zodra er meer informatie over de toertochten is, is deze beschikbaar via het menu links op deze pagina. Hier vindt u dan uitgebreide informatie over de toertocht. In de week voor de tocht kan het GPS-bestand door de leden gedownload worden via het menu "GPS Downloads".

Datum Activiteit Locatie
   
9 April Toertocht (1) Toertocht Informatie
7 Mei Toertocht (2) Toertocht Informatie
11 Juni Toertocht (3) Toertocht Informatie
2 Juli Toertocht (4) Toertocht Informatie
6 Augustus Toertocht (5) Toertocht Informatie
3 September Toertocht (6) Toertocht Informatie
15 Oktober Toertocht (7) Toertocht Informatie

Goed om te weten over onze Toertochten. 

De VOCN toercommissie organiseert meerdere keren per jaar een toertocht ergens in Nederland.Onze toercommissaris is hier druk mee bezig. Er komt heel wat kijken bij het organiseren van onze toertochten. Ritten uitzetten, controleren, beschrijven en vlak voor de daadwerkelijke toerdatum nog eens controleren en voorrijden. Ook tijdens de rit is er de nodige controle en begeleiding.

Onze toertochten worden gereden onder begeleiding van toertochtbegeleiders die zorg dragen voor veilige situaties bij kruispunten, afslagen etc. Onze toertochtbegeleiders volgen hiervoor een training ergens in Nederland onder begeleiding van ervaren motorpolitie. Wij willen hier als vereniging geen risico's mee lopen. Alle toertochten starten om 11.00 uur waarbij het streven is rond de klok van 13.00 uur te lunchen. Om 14.00 uur wordt dan weer gestart met het 2e deel van de tocht waarna er wordt geëindigd op een locatie waar nog wat kan worden gedronken en nagepraat. Meestal is dit rond 15.30.

Om de tocht in goede banen te leiden en om iedereen bekend te maken met de regels die wij hiervoor hebben afgesproken is het goed om de link "Toerreglement V.O.C.N." aan te klikken.

Gastrijders zijn welkom. Om eens mee te kunnen genieten van onze toertochten komt het voor dat leden een gastrijder uitnodigen. Daarnaast komen er af en toe spontaan gastrijders opdagen omdat zij wel eens willen meemaken hoe het verloopt binnen onze vereniging. Hoewel toertochten primair bedoeld zijn voor onze leden is het mogelijk om als gastrijder mee te doen. Wel zijn er afspraken voor deze gastrijders waar zij zich aan dienen te houden.