De VOCN

Wie zijn wij?


In 1993 is de Vulcan Owners Club Nederland (V.O.C.N.) door een aantal enthousiaste VULCAN rijders opgericht. Inmiddels is de V.O.C.N. uitgegroeid tot een club van zo'n 200 leden. Mannen en vrouwen die het leuk vinden als berijder van een KAWA chopper / cruiser elkaar te herkennen. KAWA-chopper berijders zijn dun gezaaid, dus de club is zeer exclusief, en dat willen we weten.
 
Het lidmaatschap staat open voor berijders van alle typen Kawasaki Vulcans.
 
EN500

VN700 VN750
VN800 (Classic, Drifter) VN900 (Classic, Custom) VN1500 (Classic, Classic Tourer, Drifter, Mean Streak)
VN1600 (Classic, Classic Tourer, Mean Streak) VN1700 (Classic, Classic Tourer, Voyager) VN1700 (Vaquero)
VN2000 (Classic) Vulcan S    

 

Wat doen we?

 

De leden van de VOCN komen elkaar met grote regelmaat tegen. Dat kan zijn op de maandelijkse (van april tot oktober), zorgvuldig en met veel oog voor veiligheid uitgezette toer-tochten of ergens in het land op een beurs of een evenement waar de bijzonder  fraaie VOCN stand en aanhangwagen door enthousiaste leden worden bemand. De jaarlijkse evenementen zoals de Kwijldag, Vulcanweekend, Hemelvaartweekend vormen elk seizoen weer de vaste hoogtepunten. 


Om welke activiteit het ook gaat, het plezier in het motorrijden staat altijd voorop.

De VOCN kent diverse actieve commissies. Voor technische vragen of problemen met jouw motor kun je altijd terecht bij de technische commissie. De toercommissie zorgt voor de coördinatie en de veiligheid tijdens de toertochten. De evenementencommissie organiseert geweldige evenementen en beheert de unieke clubartikelen met het VOCN logo.

Mocht je eens ergens je hart over willen luchten, heb je een leuk en/of interessant motorverhaal wat je met de rest van de leden wilt delen of mooie foto's van jouw Vulcan, dan kun je dat kwijt op de website. In een apart artikel en/of op het forum voor leden.