Van & voor de Leden

Leden Login

Welkom op de site van de Vulcan Owners Club Nederland.

De VOCN is een landelijk opererende motorclub van eigenaren/berijders van een Kawasaki Vulcan.

Het bezit van een Vulcan is niet het enige dat onze leden gemeen hebben. Plezier in motorrijden en eigenlijk alles wat die hobby gezellig maakt wordt zeker zo belangrijk gevonden. Het type Vulcan en het bouwjaar is overigens niet van belang. We hebben ze in alle soorten en maten, van oud tot nieuw.

Ook onze leden zijn vogels van verschillende pluimage: oud, jong, man, vrouw, zeer regelmatige bezoekers van onze evenementen of mensen die minder vaak acte de présence (kunnen) geven, handige sleutelaars of mensen die tanken al een heel karwei vinden. Maakt allemaal niet uit. Zolang ze maar genieten van de VOCN activiteiten en de sfeer onderling.

We mogen terecht ook zeer trots zijn op het ongedwongen en zeer gedisciplineerde gedrag van onze leden. Het is dan ook nooit een probleem om bij een horecaondernemer onderdak te vinden voor een feestje, een lunch of een ander evenement. Dat houden we graag zo!

Die bijeenkomsten zijn overigens nogal divers. Het seizoen wordt medio/eind maart traditiegetrouw geopend met onze Kwijldag. De mooiste delen van Nederland worden aangedaan tijdens de maandelijkse toertochten. Het is altijd weer een fenomenaal gezicht, zo’n stuk of zestig ronkende motoren die zeer gedisciplineerd en uitstekend begeleid door onze eigen begeleiders door ons landje rijden. Alles wordt afgezet: de VOCN komt eraan!! Met Hemelvaart worden de landsgrenzen overgestoken voor een enkele dagen durend reisje. Als je wilt kun je deelnemen aan een wat verder weg liggende bestemming, waarvoor een week wordt uitgetrokken.

Niets moet. Als je denkt dat je op organisatorisch gebied iets voor je club kunt betekenen, is van alles mogelijk. Je kunt een tocht uitzetten of een feest (-weekend) organiseren. Op hulp kun je rekenen!

En verder: Er wordt nogal wat afgekletst natuurlijk. Eigenlijk raak je nooit uitgepraat over je motor. Bakkie erbij en de tijd vliegt.

Je merkt ‘t: Wij zijn trots op onze gezonde en vitale club!

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden. Om je over de streep te trekken hebben we een eigenlijk niet te negeren aanbod: Als je besluit lid te worden hoef je tot 31 december 2016 geen contributie te betalen*. Je kunt dus zonder zorg meeprofiteren van alles wat wij te bieden hebben. Als je vóór 1 november 2015 niet opgezegd hebt (en waarom zou je dat wél doen?), bedraagt de contributie voor 2016 € 33,50 en voor een gezinslid  € 22,50. Dus voor een euro per week ben je met je partner lid van de VOCN!!

Als je >>> hier <<< drukt, ga je naar ons aanmeldingsformulier.

Heb je eerst nog vragen: Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 – 26894840.

Nog veel leesplezier op deze website! Let wel: Sommige delen zijn voorbehouden aan leden.

* Oud-leden zijn uitgesloten van deze aanbieding.